Afslanken en blijven snoepen?

Download het e-book gratis

 • Een heerlijk weekmenu met de lekkerste BodieBoost recepten
 • Onze gouden afslank tips & tricks waardoor we nu al 5 jaar op een gezond gewicht zitten
 • Advies om niet in de meest voorkomende afslank-valkuilen te stappen
 • Een giftcard van 30,- welke je kunt besteden bij BodieBoost
 • Afslanken en blijven snoepen
GRATIS downloaden

Herken je dit?

Je hebt al vaak het plan gehad om gezonder te gaan eten, vaker te gaan sporten, af te vallen, of wat dan ook, maar helaas… zonder blijvende verandering.

Herken je dit? Dit was mijn verhaal tot een aantal jaar geleden

Ook ik heb alle diëten van de wereld geprobeerd. Helaas zonder succes. Elke maandag startte ik weer met een nieuw dieet en op vrijdag gaf ik het weer op en at dan alles wat los en vast zat. Ik was zo’n type dat gelooft dat je van bananen aankomt!
Ik stond elke dag op de weegschaal en in mijn woordenboek kon je 5 woorden vinden: calorieën, gewicht, dieet, vet en light. 

Daarom besloot ik mijn eigen afslankmethode te ontwikkelen. En met succes. Ik viel 7 kilo af en ben nu 5 jaar op stabiel gewicht.

De BodieBoost-afslankmethode is voor mij een geschenk uit de hemel. Ik kan me nog heel goed de dag herinneren dat ik de methode heb bedacht. 

Ik had de behoefte om een eetpatroon te ontwikkelen dat ik gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kon toepassen, zonder dat anderen het hoefden te merken. Zo vervelend om deze zin te horen: ‘Ben je aan de lijn?’ … Arghhh! Ik haat het als mensen dat vragen, je voelt je dan een soort geval, maar dat is met het volgen van deze methode gelukkig voorbij.

Ik geloof dat je, als je wilt afslanken, het simpel en haalbaar moet houden. Maar vooral ook heel leuk! Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Strenge crashdiëten, ingewikkelde dieetregels, calorieën bijhouden, punten tellen, pillen en shakes bieden niet de blijvende oplossing. Believe me: been there, done that. En zeker niet in het drukke leven dat wij allemaal leiden.

Met het BodieBoost proefpakket wil ik je laten zien hoe je slank en fit kunt worden zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Mijn grote wens is dat jij datzelfde succesgevoel krijgt als alle andere BodieBoosters die jou zijn voorgegaan.

In het BodieBoost Proefpakket ga je de BodieBoost-afslankmethode uitleggen en deel ik een BodieBoost-weekmenu met je, zodat je direct kunt starten met afslanken.

Waar wacht je nog op? Let’s go! 

Gratis downloaden

 

BodieBoost verandert mijn leven! In 3 weken al 2,5 kilo kwijt. Het is echt een fijn ‘dieet’! Bedankt BodieBoost!
Ellen (- 2,5 kg)

Meer over de makers

 • Charlotte
  • BodieBoost Coach
 • Carlijn
  • BodieBoost Coach