• Over ons

BodieBoost is een bewezen succesvolle afslankmethode zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Makkelijk in het echte leven te volgen via de BodieBoost 12-weken afslank challenge en app. Voor het extra steuntje in de rug krijg je deskundige hulp van onze BodieBoost Coaches. Onze afslankmethode is goedgekeurd door voedingsdeskundigen.

BodieBoost doet niet aan punten of calorieën tellen en ingewikkelde dieetregels. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Je bent hierdoor geen extra geld kwijt en hoeft niet te zoeken naar aparte producten.

Het is simpel, haalbaar en biedt veel keuzevrijheid. BodieBoost is eigenlijk voor iedereen die z’n normale leven wil blijven leiden en toch succesvol wil afslanken op zijn/haar manier. Het doel is om met BodieBoost een eetpatroon te ontwikkelen dat je je leven lang vol kunt houden. Snoepen en alcohol drinken mogen in het afslankplan: dat hoort namelijk ook bij jouw leven. Je verliest gemiddeld 0,5 tot 1 kilo en 1 cm lichaamsomvang per week.

BodieBoost wilt graag handvatten aanreiken die mensen elke dag ondersteunen in hun afslankproces zonder dat zij hierbij hun dagelijkse leven op hoeven te geven. BodieBoost maakt het je makkelijk. Plus BodieBoost faciliteert support en herkenning door een online community van likeminded people (BodieBoosters) met elkaar te verbinden.

Over Charlotte

Charlotte Willems is de bedenkster van de BodieBoost afslankmethode en heeft als persoonlijk doel heel veel vrouwen te helpen afslanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid.

Op de Universiteit van Amsterdam heeft ze BSc Communicatiewetenschap en MSc International Business Studies gestudeerd. Charlotte heeft de BodieBoost afslankmethode tijdens haar UvA studieperiode bedacht, getest en ontwikkeld.

“Ik geloof dat als je wilt afslanken je het simpel en haalbaar moet houden. Maar het moet ook vooral heel leuk zijn. Zonder veel moeite en met veel keuze. Ik vind dat strenge ‘crash’ diëten, ingewikkelde dieetregels, calorieën bijhouden, punten tellen, pillen en shakes geen blijvende oplossingen zijn en zeker niet in het drukke bestaan dat wij vandaag de dag leiden.

De BodieBoost afslankmethode heb ik bedacht op basis van eigen ervaring. Ik heb alle diëten van de wereld geprobeerd. Helaas zonder succes. Elke maandag startte ik weer met een nieuw dieet en op vrijdag gaf ik het weer op en at dan alles wat los en vast zat. Ik was zo’n type dat gelooft dat je van bananen aankomt! Ik heb gewichtsschommelingen gekend, stond elke dag op de weegschaal en in mijn woordenboek kon je 5 woorden vinden: calorieën, gewicht, dieet, vet en light. Ik besloot mijn eigen afslankmethode te ontwikkelen. En met succes. Ik viel 7 kilo af, verloor 10 cm buikomvang en ben nu meer dan 4 jaar op stabiel gewicht. De BodieBoost afslankmethode is voor mij een geschenk uit de hemel. Ik kan me nog heel goed de dag herinneren dat ik de methode heb bedacht. Ik had de behoefte om een eetpatroon te ontwikkelen dat ik gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kon toepassen, zonder dat anderen het hoefden te merken. Zo vervelend om deze zin te horen: ‘Ben je aan de lijn?’ … Arghhh! Ik haat het als mensen dat vragen, je voelt je dan een soort geval, maar dat is met het volgen van de BodieBoost afslankmethode gelukkig voorbij.

Na het zien van de succesvolle afslankresultaten (niet alleen bij mezelf maar ook bij andere) had ik de sterke wens om mijn afslankmethode te delen met de wereld. Met BodieBoost wil ik graag heel veel vrouwen helpen af te slanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid.”

Onze prestaties

  • Eerste BodieBoost boek gepubliceerd ‘Slank en fit in het echte leven waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt’. Binnen no-time werd het boek een bestseller, een big succes! – November 2012
  • Tweede BodieBoost boek gepubliceerd: ‘Het Kookboek’ – November 2013
  • Derde BodieBoost boek gepubliceerd: ‘Het Dagboek’ – November 2013
  • Vierde BodieBoost boek gepubliceerd: ‘BikiniBoost’ – Mei 2014
  • In totaal zijn er meer dan 30.000 BodieBoost boeken verkocht in Nederland en België
  • BodieBoost App Android gelanceerd (binnen 1 week behaalde deze meer dan 1000 downloads) – 2015
  • BodieBoost App iOS gelanceerd – 2015
  • Livegang BodieBoost ’12-weken afslank challenge’ – Januari 2018

Ons team