Hoe werkt het?

Waarom BodieBoost?

 • 1

  Snoepen mag

  Verplicht snoepen en wijn drinken waardoor de kans op terugvallen nihil is.


 • 2

  Duidelijk

  Duidelijke voedingsgroepen waaruit gekozen kan worden. Voedingsproducten gemakkelijk met elkaar wisselen.


 • 3

  Haalbaar

  Het is bewezen dat BodieBoost haalbaarder is dan andere diëten. Je blijft gewoon normaal voedsel eten, geen poeders en repen. Alles is verkrijgbaar in de supermarkt.


 • 4

  Goedkoop

  Speciale weekmenu constructies (goedkoop inkoopbeleid). Alles is verkrijgbaar in de supermarkt.


 • 5

  Geen jojo-effect

  Geen jojo-effect doordat het lichaam niet in spaarstand komt te staan.


 • 6

  Toepasbaar in echte leven

  Je kunt gewoon lekker uit eten en op vakantie blijven gaan. Het gehele gezin kan mee eten.


Schrijf je nu in
BodieBoost verandert mijn leven! In 3 weken al 2,5 kilo kwijt. Het is echt een fijn ‘dieet’! Bedankt BodieBoost!
Ellen (- 2,5 kg)

Voor wie is BodieBoost?

BodieBoost is eigenlijk voor iedereen die z’n normale leven wil blijven leiden en toch succesvol wil afslanken op zijn/haar manier. Voor mensen die er graag voor kiezen om het simpel en haalbaar te houden tijdens het afslanken, zodat ze het op de lange termijn kunnen volhouden. BodieBoost is een universele levensstijl die voor iedereen toe te passen is, je kunt alles naar persoonlijke wensen aanpassen binnen de afslankformule. Ben je vegetariër, allergisch voor melk, noten, ei, etc., eet je geen brood of houd je niet van yoghurt dan kun je voedingsproducten wisselen. Er is binnen de afslankformule voor ieder wat wils en daarom gemakkelijk toepasbaar.

De praktische insteek van de afslankformule werkt voor BodieBoosters, omdat ze niet alleen maar bezig zijn met afslanken, maar ook met werken, sociale contacten, met vakantie gaan, internetten, terrasje pakken, hardlopen, nu.nl checken, shoppen, bellen, afspreken, gezin verzorgen, uitgaan, studeren, vergaderen, langs de HEMA gaan voor nieuwe handdoeken, Facebooken, kinderen naar school brengen, theetje doen bij de buurvrouw, lachen, Instagrammen, sporten, uit eten gaan, boodschappen doen, blokken voor examens. Kortom: het echte leven! Het geheim van de BodieBoost afslankmethode is dat het perfect past in een drukke agenda en je ondertussen je afslankdoelen bereikt. BodieBoost maakt het je makkelijk.

Wat kun je eten?

 • Groente
  Binnen de familie groente vallen alle groentes, van wortels tot prei of een lekkere zoete tomaat.
 • Koolhydraten
  Binnen de familie koolhydraten valt onder andere patat en pasta. Zo kun je lekker blijven eten en zijn koolhydraten geen taboe meer.
 • Zuivel
  Binnen de familie zuivel valt onder andere melk, yoghurt en kaas. Binnen deze familie kun je kiezen wat jij het lekkerst vindt.
 • Fruit
  Binnen de familie fruit vallen alle soorten fruit van gedroogd fruit tot een gezonde appel. Er is genoeg keuze.
 • Eiwitten
  Binnen de familie eiwitten vallen een heleboel lekkere dingen voor vegetariërs en vlees liefhebbers. Er is voor iedereen iets lekkers te vinden.

Hoe werkt de BodieBoost afslankmethode?

Geen calorieën tellen 

BodieBoost doet niet aan punten of calorieën tellen en ingewikkelde dieetregels. BodieBoost werkt met 5 productgroepen: koolhydraten, groenten, eiwitten, zuivel en fruit. Van elke productgroep (familie) mag je 2 porties per dag eten. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Daarnaast zijn er 12 simpele regels één daarvan is dat snoepen en alcohol drinken (elke week) mogen om het leven leuk te maken en het dieet vol te houden. Je leeft maar één keer!

Patat en chocola

Duizenden mensen gingen je voor, ze vielen succesvol af en dat terwijl ze patat en chocola mochten blijven eten. Calorieën bijhouden is verleden tijd met BodieBoost, echt een hele opluchting. Met dit lifestyle dieet kun je uit eten blijven gaan, een terrasje pakken en op vakantie gaan. Alles blijven eten en drinken inclusief snoep (verplicht), alcohol & fastfood. Dit mag zolang je het in de juiste verhouding doet volgens de BodieBoost afslankformule.

5 x families x 2 porties

De basis van de BodieBoost afslankmethode ligt in het feit dat je uit iedere voedingsgroep (familie) per dag 2 porties consumeert. BodieBoost bestaat uit 3 stappen, zodat je de methode stap voor stap aanleert. We adviseren om als eerste stap te beginnen met het volgen van de vaste weekmenu’s waarin ontbijt, lunch en tussendoortjes staan en je mag kiezen uit 7 recepten voor het avondeten. Bij stap 2 ga je zelf voedingsproducten wisselen binnen de families. Na stap 1 en 2 heb je de BodieBoost-methode onder de knie en kun je je eigen dag- en weekmenu’s samenstellen uit de families (stap 3). Je krijgt de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen.

Wisselen

Voedingsproducten die bij dezelfde familie (voedingsgroep) horen, kun je flexibel met elkaar wisselen. Voorbeeld: vind je een banaan niet lekker, dan kun je deze wisselen voor een appel. Vind je melk niet lekker, dan kun je dit wisselen voor yoghurt. Jij beslist en zo voel je je niet beperkt.

Schrijf je in

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis