Charlotte: “Ik ben twaalf centimeter lichaamsomvang verloren dankzij BodieBoost”

7 november 2017

Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen. In het kader van het thema #HealthyHabbits, vertel ik graag iets over mijn BodieBoost afslankavontuur en geef ik jou mijn persoonlijke tips. Mijn naam is Charlotte, ik ben 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en huisdieren in Noord-Brabant. Ik heb last van een te snelle schildklier, maar ik heb de symptomen van een te trage schildklier. Daardoor ben ik het afgelopen jaar veel aangekomen in kilo’s en centimeters. Ik kwam na een lange zoektocht en misselijkmakende dieetweken uit bij BodieBoost. Toen ik na de eerste week al resultaat zag, werd BodieBoost toch wel een groot onderdeel van mijn levensstijl.

Ik wilde centimeters verliezen

Wat de weegschaal zegt, doet me niet zo heel veel, maar wat mijn kledingstukken me vertellen vind ik wel belangrijk. Mijn afslankdoel was voor afgelopen zomer: mezelf comfortabel voelen in een short of bikini. Dat doel heb ik dus al behaald, iets waar ik mega trots op ben! Voor deze winter is mijn afslankdoel een hele mooie jurk die nieuw in de kast hangt en die met kerst echt wel gezien mag worden. Ik voel me nu nog niet zo lekker in die jurk omdat hij mijn buik wel een beetje accentueert, dus ik hoop daar nog wat centimeters te gaan verliezen!

Ik ben inmiddels al twaalf centimeter verloren dankzij BodieBoost

And I’m still counting! Mijn ervaring met BodieBoost is dat wanneer je écht alles eet wat er in de menu’s staat, je meer afvalt dan wanneer je ‘geen tijd hebt’ en een maaltijd overslaat. Soms is dat wel moeilijk als je bijvoorbeeld thuis werkt of een drukke dag hebt, maar ook tijdens een lunch buiten huis of een diner kan je gewoon door BodieBoosten. Het vraagt een beetje oefening, maar dan heb je ook wat! Je krijgt energie van BodieBoost en je zit door het gezonde, afwisselende eten ook beter in je vel!

The struggle

Mijn grootste struggle is toch wel het drie uur sporten. Ik doe op maandagavond aan aquarobics en ik fiets ook wel wat, maar dan zit ik bij elkaar aan zo’n anderhalf uur en dan heb ik nog wat aan sporten om vol te maken. Ik hou niet van de sportschool, dus ik probeer daar wat anders voor te zoeken. Ik probeer thuis wel veel dansoefeningen te doen, maar die drie uur halen is soms best wel een struggle, terwijl ik sporten wel heel fijn vind. Ik probeer als ik het gevoel heb dat ik er niet aan kom, een stuk te wandelen zodat ik toch wat extra beweging heb!

Mijn makkelijke momenten zijn de momenten waarop ‘nee’ moet zeggen tegen iets lekkers, omdat ik precies weet wanneer ik een joker wil inzetten. Als je dat van tevoren bepaald, word je jokermoment ook iets om naar uit te kijken en kweek je een ruggengraat tegen onnodige snoeperijtjes!

Mijn persoonlijke tip aan jou

It’s a lifestyle! Goed er uit zien begint van binnen, en binnenin zit… toch echt alles wat je uit je voedingsproducten haalt! Gezond en lekker eten zorgt voor meer energie en jij en je huid zullen ook meer gaan stralen! Volg het programma en je zult echt verschil gaan zien. En het allerbelangrijkste is misschien wel: wees trots op jezelf, want als je besluit te BodieBoosten, heb je meteen die eerste stap gezet richting jouw afslankdoel!

Wil jij ook net als Charlotte afslanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid? Start dan vandaag nog met jouw BodieBoost afslankavontuur! En vergeet niet om gratis lid te worden van de BodieBoost Facebook community via deze link!

Jouw BodieBoost Coaches,

Char & Car

 

Over de schrijver
  • Carlijn
    • BodieBoost Coach
  • Charlotte
    • BodieBoost Coach
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis