Anneke (50) viel 7 kilo af met BodieBoost

19 september 2017

anneke viel af bodieboost

Hoi BodieBoosters,

Char en Carlijn hier. Het is onze missie om jou te inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven en zo een gezond gewicht te bereiken. Wekelijks geven wij op de blog handvatten om ervoor te zorgen dat jij jezelf weer lekker in je vel gaat voelen. Het motiveert en inspireert enorm om te lezen hoe andere BodieBoosters dit avontuur aanpakken. Daarom delen wij vandaag het verhaal van Anneke. Onlangs heeft ze een nare periode van ziek zijn afgesloten waar ze helaas de 17 kilo (die ze eerder afviel) weer terugkreeg. Langzaam aan is ze sinds mei 2017 gelukkig al 7 kilo kwijt door de BodieBoost afslankmethode. 

Anneke (50) viel 7 kilo af met BodieBoost

Mijn naam is Anneke Strietman en onlangs heb ik een nare periode van ziek zijn afgesloten waar ik helaas de afgevallen 17 kilo weer terugkreeg. Langzaam aan ben ik sinds mei 2017 gelukkig al 7 kilo kwijt door met de BodieBoost afslankmethode te beginnen. Wat heerlijk dat broeken weer ruimer zitten of mijn taille weer terugkomt. Ik ga mijn kilo’s niet verraden want die zijn niet belangrijk.

Geen obsessie meer

Ik wil graag de 17 kilo kwijtraken zonder daar obsessief mee bezig te zijn. Ik wil gewoon lekker kunnen eten en daarvan kunnen genieten. Sinds ik het boek BodieBoost heb aangeschaft merk ik dat ik het heerlijk vind terug te kunnen vallen op de boodschappenlijstjes, weekmenu’s en vooral heel veel kan variëren. De afwisseling van vlees, koolhydraten, vis maar ook vegetarisch vind ik heerlijk om te volgen. Ik wil nog zeker 10 kilo af vallen maar als het de komende maanden maar 5 kilo is ben ik ook heel tevreden.

Mijn ervaring met BodieBoost

Is geen gedoe met calorieën tellen maar een makkelijke puntensysteem en daarnaast hoe makkelijk je iets in het menu kan wijzigen. Het is simpel, geen obsessie en makkelijk uit te voeren. Een nieuwe manier vinden die bij je past is altijd moeilijk maar BodieBoost maakt het je gemakkelijk.

Mijn tips aan jou

Begin bij het begin en schaf het boek Bodieboost aan en probeer zoveel mogelijk te variëren. Als je net als ik alles lust is dit prima te doen want je mag uit de schijf van vijf alles nemen, maar met mate.  Handhaaf de punten maar wees daarin ook niet te streng voor jezelf. Beetje uit de losse pols zorgt ervoor dat het geen obsessie wordt en het vooral leuk blijft. Wanneer je vandaag iets meer punten door zuivel eet, dan morgen een dagje minder. Je mag best iets smokkelen en bijstellen. Belangrijkste is wel dat je deze way of life met inspiratie en motivatie start.

Waar wacht jij nog op?

Ben jij benieuwd naar een BodieBoost weekmenu? Download dan gratis het BodieBoost Proefpakket via deze link. Je krijgt van ons per mail een gratis BodieBoost weekmenu en je kunt direct starten met jouw BodieBoost afslank avontuur.

Ben jij klaar om de stralende versie van jezelf te worden? Klik dan hier om direct te starten.

Liefs,

Jouw BodieBoost coaches

Charlotte en Carlijn

Gratis starten?

Download gratis het BodieBoost proefpakket met weekmenu

 

Over de schrijver
 • Carlijn
  • BodieBoost Coach
 • Charlotte
  • BodieBoost Coach
 • Joke

  Wat fijn dat Anneke zo goed gaat. Na succesverhaal van mijn vriendin, ook boddiebooster, begon ik ook vol goede moed, eerst zonder weekmenu, daarna met, maar ik krijg het niet voor elkaar. Ik ben gewoon niet consequent, geen doorzetter dus. Ook niet met het boek. En ja ik wil het wel maar waarschijnlijk toch niet belangrijk genoeg om de knop om te zetten. Waar zit die knop? Dank jullie wel voor jullie reminder want dat zet me toch steeds weer op mijn plaats en bewust bezig zijn.

  • Anneke

   Dag Joke, voor mij werkte het gewoon dat ik er echt achter stond. En daarnaast vind ik dit zo makkelijk. Niet nadenken over menu x boodschap. Ook ik snoep maar probeer dat de volgende dag te compenseren. En niet door niet eten maar minderen. Ik gebruik geen weegschaal. Kleding is de graatmeter. Toch gaat het je lukken. Dus zet hem op.

 • Silvia

  Hallo bodie boosters, knap van anneke ik wou dat het mij ook eens lukte om door te zetten. Ik lust ook wel alles maar mijn probleem is ook dat ik altijd gehaast bent en een zoon hebt die niks lust al heb ik hem vroeger altijd alles laten eten. Na zijn ziekte is het een erg slechte eter geworden betreft met wat hij lust loopt wel d hele dag door naar de koelkast wat erg slecht is.
  Ik zelf werk veel past veel op kleinkind en moet vaak al om kwart over 4 eten omdat ik daarna weer werken moet en na 22 uur wil ik niet meer eten ja vask heb ik dan zin in een broodje. S’morgens begin ik om 6 uur met werken dus eet dan dus ook weer vroeger tussen de middag. Wil graag lijnen ook voor mijn gezondheid heb een traag werkende schildklier en alkergie/ecceem. Ben 1.67 lang en weeg inmiddels toch al weer 89 kg. Dus te zwaar sporten doe ik niet meer loop wel veel . En hoop ooit de motivatie weer te krijgen

  Groetjes silvia

 • Anneke

  Dag Silvia,

  Volhouden dan komt het vanzelf goed.

Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis