Ervaring BodieBooster Rachel (24): “BodieBoost maakt mijn leven een stuk makkelijker”

18 juli 2017

Ervaring BodieBooster Rachel

Hoi BodieBoosters,

Char en Carlijn hier. Het is onze missie om jou te inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven en zo een gezond gewicht te bereiken. Wekelijks geven wij op de blog handvatten om ervoor te zorgen dat jij jezelf weer lekker in je vel gaat voelen. Het motiveert en inspireert enorm om te lezen hoe andere BodieBoosters dit avontuur aanpakken. Daarom delen wij vandaag het verhaal van Rachel. Rachel wilde graag een strakker en slanker figuur krijgen. Ze is inmiddels een aantal maanden bezig en haar conclusie is duidelijk: “BodieBoost maakt mijn leven een stuk makkelijker”

De ervaring BodieBooster Rachel

 

Mijn naam is Rachèl Kromdijk, 24 jaar en ik ben sinds een paar maanden bezig met de BodieBoost afslankmethode.

Mijn doel is om een strakker figuur te krijgen. Het draait niet om de kilo’s die eraf moeten, dat is het inzicht welke ik dankzij BodieBoost gekregen heb. Sinds ik volgens de BodieBoost afslankmethode ben gaan eten, meer water drink en meer beweeg heb ik zoveel meer energie. Mijn opgeblazen gevoel is verdwenen en ik heb zelfs ‘s avonds langer energie. Na mijn werk en het avondeten heb ik gewoon zin om mijn workouts te doen.

Ik woog 79 kilo en op dit moment weeg ik 74. Ik zit hierdoor echt een stuk lekkerder in mijn vel! Laatst had ik echt een leuk moment: voor de eerste keer kocht ik een bikini bij de Hunkemöller. Nog nooit heb ik in de winkel zelf een bikini gepast, maar deze keer ging ik zelfverzekerd het pashokje in. Ik heb zelfs op de bel gedrukt om een medewerker van de winkel de bikini te laten zien. Ik was trots en ik voelde mezelf al een stuk beter in mijn lichaam.

BodieBoost maakt het afvallen leuker voor mij! Het is makkelijk en alles is extra goed uitgelegd. De families vind ik ideaal, want wanneer je eenmaal gaat denken in families wordt het een stuk makkelijker. Dat staat ook allemaal duidelijk uitlegt in de boeken en online cursus. Ik heb het aller eerste boek van BodieBoost en die combineer ik sinds kort met het BikiniBoost boek. Dit is het ideale boek voor de zomer maanden. Je hebt namelijk meer etentjes, bruiloften, barbecues en natuurlijk je vakantie. Lijk je een beetje op mij en houd je dus ontzettend van eten? Dan is BodieBoost zeker iets voor jou.

Bodieboost maakt mijn leven een stuk makkelijker! Dit is wat ik jou wil adviseren: begin er aan nu je de inspiratie hebt gevonden! Het is leuk, inspiratie vol en zo makkelijk vol te houden! Ga ervoor en kom ook weer lekker in je vel te zitten. Dit gun ik iedere vrouw!

 Ervaring BodieBooster Rachel

Waar wacht jij nog op?

Ben jij benieuwd naar een BodieBoost weekmenu? Download dan gratis het BodieBoost Proefpakket via deze link. Je krijgt van ons per mail een gratis BodieBoost weekmenu en je kunt direct starten met jouw BodieBoost afslank avontuur.

Ben jij klaar om de stralende versie van jezelf te worden? Klik dan hier om direct te starten.

Jouw BodieBoost coaches

Charlotte en Carlijn

Over de schrijver
  • Charlotte
    • BodieBoost Coach
  • Carlijn
    • BodieBoost Coach
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis