Nieuwe challenge: #BabeYouGotThis

27 juni 2017

BabeYouGotThis

#BabeYouGotThis

Char hier! Wij zijn echt ontzettend excited….want! Deze week starten we met een nieuwe challenge. Namelijk de #BabeYouGotThis challenge. In deze challenge draait het om onderwerpen welke heel dicht bij ons hart staan. Namelijk zelfontwikkeling en zelfacceptatie. Ik wil jou samen met Car ontzettend graag helpen!! Wij willen dat elke vrouw vol liefde naar zichzelf in de spiegel kan kijken en kan zeggen dat ze zichzelf prachtig vindt. Dat ze zichzelf niet meer ‘meet’ aan het ideaalbeeld dat overal geschept wordt, maar dat ze tevreden is met zichzelf.

Waarom deze challenge

Een gezond gewicht bereiken begint echt bij de basis.. en dat is eerst goed voor jezelf zorgen, positief leren denken en jezelf sterk maken. Als jij goed voor jezelf leert zorgen en een positieve mindset creëert, zal een gezond gewicht volgen. Laat je dus verrassen en sta vooral open voor alles wat we met je gaan delen. Geloof ons, het gaat geweldig worden en het gaat je heel veel brengen.

Hoe doe je mee?

De komenden maanden staan de onderwerpen zelfontwikkeling en zelfacceptatie centraal bij BodieBoost. Zorg dat je:

  1. BodieBoost volgt op Instagram en Facebook.
  2. Ingeschreven bent voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Klik hier om jezelf gratis in te schrijven.

Via deze kanalen zullen wij jou wekelijks meenemen in de challenge naar meer zelfacceptatie. We gaan onszelf ontwikkelen, sterk en positief maken. We gaan oude patronen doorbreken. Op social media vind je op maandag en op vrijdag een post met #BabeYouGotThis. De posts zullen bestaan uit inzichten, video’s, opdrachten en veel inspiratie. Wij gaan ervoor samen met jou!

Het afslankverhaal van Charlotte

BabeYouGotThis

De BodieBoosters die al wat langer aan het boosten zijn, kennen mijn (Char) afslankverhaal. Voor de personen die nieuw zijn bij BodieBoost deel ik vandaag mijn eigen afslankverhaal.

De BodieBoost-afslankmethode heb ik bedacht op basis van eigen ervaring. Ik heb alle diëten van de wereld geprobeerd. Helaas zonder succes. Elke maandag startte ik weer met een nieuw dieet en op vrijdag gaf ik het weer op en at dan alles wat los en vast zat. Ik was zo’n type dat gelooft dat je van bananen aankomt! Ik heb gewichtsschommelingen gekend, stond elke dag op de weegschaal en in mijn woordenboek kon je 5 woorden vinden: calorieën, gewicht, dieet, vet en light.

Ik besloot mijn eigen afslankmethode te ontwikkelen. En met succes. Ik viel 7 kilo af en ben nu 6 jaar op stabiel gewicht. De BodieBoost-afslankmethode is voor mij een geschenk uit de hemel. Ik kan me nog heel goed de dag herinneren dat ik de methode heb bedacht. Ik had de behoefte om een eetpatroon te ontwikkelen dat ik gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kon toepassen, zonder dat anderen het hoefden te merken. Zo vervelend om deze zin te horen: ‘Ben je aan de lijn?’ … Arghhh! Ik haat het als mensen dat vragen, je voelt je dan een soort ‘geval’, maar dat is met het volgen van deze methode gelukkig voorbij.

Ik geloof dat je, als je wilt afslanken, het simpel en haalbaar moet houden. Maar vooral ook heel leuk! Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Strenge crashdiëten, ingewikkelde dieetregels, calorieën bijhouden, punten tellen, pillen en shakes bieden niet de blijvende oplossing. Believe me: been there, done that. En zeker niet in het drukke leven dat wij allemaal leiden.

En dan nog even dit..

Vele mensen zullen denken, goh meid, waarom zou jij 7 kilo hebben moeten afvallen? Klopt, als je mij ziet plus 7 kilo erbij zie ik er nog steeds prima uit en had ik gewoon een gezond gewicht. Echter,toen ik ongeveer 15-16 jaar was, ben ik in de vicieuze cirkel van diëten terechtgekomen. Ik was zo’n persoon (en ik denk veel vrouwen met mij) die elke dag met haar gewicht bezig was. En ik kon het niet loslaten, het was een obsessie. Op een gegeven moment ging het mij niet meer om de kilo’s, maar wilde ik een eetpatroon ontwikkelen waarbij ik eindelijk rust in mijn hoofd kon creëren. Niet de hele dag bezig zijn met calorieën tellen. Dat vond ik bij mijn eigen methode. Ik ging relaxter met eten om, ik kreeg het plezier in eten weer terug en viel daarbij eigenlijk automatisch 7 kilo af, het ging vanzelf. Ik ben er heel rustig en zeker van geworden.

Zelfontwikkeling en zelfacceptatie

Zo, dat was mijn verhaal meiden. In de komende maanden zal zelfontwikkeling en zelfacceptatie centraal staan bij BodieBoost. Sinds ik heel bewust bezig ben met deze twee onderwerpen, is er bij mij echt veel veranderd. Onthoud dit lieve meiden: je bent niet geboren om ‘perfect te zijn’ of om maatje 36 te hebben. Je bent geboren om jezelf datgene te geven dat je nodig hebt: een positieve mindset, beweging, gezonde voeding en rust.

Via onze social media kanalen en in deze nieuwsbrief zullen wij jou de hele zomer coachen, motiveren en inspireren om zo in een super positieve flow te komen! Verwacht: inspirerende video’s, coach sessies, artikelen en social media posts met de #BabeYouGotThis.

ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?!

Liefs,

Jouw BodieBoost coach

Char

Over de schrijver
  • Charlotte
    • BodieBoost Coach
  • Carlijn
    • BodieBoost Coach
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis