Margreth (31) viel 15,5 kilo af met BodieBoost!

13 juni 2017

Margreth (31) viel 15,5 kilo af met BodieBoost

 

Hoi BodieBoosters,

Char en Carlijn hier. Het is onze missie om jou te inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven en zo een gezond gewicht te bereiken. Wekelijks geven wij op de blog handvatten om ervoor te zorgen dat jij jezelf weer lekker in je vel gaat voelen. Het motiveert en inspireert enorm om te lezen hoe andere BodieBoosters dit avontuur aanpakken. Daarom delen wij vandaag het verhaal van Margreth. Deze knappe dame is door middel van de BodieBoost afslankmethode 15,5 kilo afgeslankt. Laat je inspireren en haal extra motivatie uit haar verhaal!

Margreth (31) viel 15,5 kilo af met BodieBoost!

Mijn naam is Margreth en ik woon samen met mijn vriend en 3 kindjes in Zeewolde.
In april 2015 kreeg ik foto’s van een shoot van mij en mijn dochtertje. Toen ik de foto’s zag schrok ik ontzettend. Dat was ik niet, zo voelde ik mij niet en zo wilde ik niet zijn. Ik walgde van mijzelf… hoe had het zover kunnen komen?

Dat ik aan de zware kant was dat wist ik. Ik was pas bevallen en ben in november 2014 met mijn dochtertje van de trap gevallen. Doordat ik haar wilde beschermen, heb ik zelf de hardste klap ontvangen. Mijn dochtertje had gelukkig alleen een schrammetje. Zelf had ik mijn enkel gebroken en het eerste half jaar veel pijn dus weinig aan beweging kunnen doen. Daardoor ben ik aangekomen, zeker als je uit frustratie en verveling naar de slechte dingen grijpt.

Ik besloot om, via mijn zusje, een detoxkuur te gaan doen om het afvallen een boost te geven. Dat lukte goed! In de dagen van de kuur ben ik op zoek gegaan naar een afvalmethode die goed bij mij zou passen. Ik kwam uit bij BodieBoost. Snoepen en afvallen, dat sprak mij meteen aan! Ik bestelde het boek en ik startte direct. Ik stelde een doel: op 18 juli gingen we op vakantie en op die dag wilde ik 75 kilo wegen. Dat was nog 8,5 kilo dat moest haalbaar zijn.

Ik kwam in de eerste instantie aan

In de eerste 2 weken kwam ik aan nu moest ik nog meer kilo’s kwijt dat was niet de bedoeling. Ik kwam er in die 2 weken erachter dat mijn schoonzusje ook al een tijdje aan het BodieBoosten was. Zij was zo enthousiast! Ook op de community las ik veel positieve verhalen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik stug doorgezet heb. Na die 2 weken ging het afvallen ineens als een speer. Ik voelde mezelf zo goed!

Halverwege juni stond ik een paar weken stil met mijn gewicht. Zo zou ik nooit mijn doel gaan halen. Ik had nog 3 kilo te gaan en de vakantie kwam al in zicht! Ik kwam er al snel achter dat ik op een plateau stond. De meiden binnen de BodieBoost community bleven mij aanmoedigen, zo lief!

In de eerste week van juli was ik nog niet afgevallen. Langzaam begon ik de moed te verliezen en was ik bang dat ik mijn streefgewicht niet zou behalen. Ik besloot te gaan kijken naar wat ik al wel bereikt had en om daar trots op te zijn. Toen ik begon met BodieBoost, woog ik 86,8 kilo en zoveel tijd was er nog niet verstreken!

Ik besloot om me niet meer bezig te houden met de weegschaal

Ik besloot om mezelf niet langer bezig te houden met de weegschaal. En dat is heel, heel erg lastig! Op 18 juli, de dag van de vakantie, besloot ik zelf nog even op de weegschaal te gaan staan. Eigenlijk durfde ik niet. Ik was bang dat ik teleurgesteld zou raken als ik mijn doel niet behaald zou hebben. Toch ging ik op de weegschaal staan en wat bleek?! De weegschaal gaf 74,8 kilo aan! Ik had mijn doel behaald!! Juichend ging ik de kamer door, wat was ik trots! Op vakantie besloot ik om het BodieBoosten even te laten voor wat het was. Na de vakantie heb ik het weer opgepakt.

In totaal ben ik met het BodieBoosten 15,5 kilo afgevallen in één jaar tijd. Ik  voel mezelf gelukkiger dan ooit! Ik ben nogsteeds lekker aan het BodieBoosten en hoop mijn buikje hiermee nog wat meer kwijt te raken. Ik focus mezelf niet meer zo op de weegschaal, want ik ben gelukkig met mezelf dankzij BodieBoost!

Mijn tip aan jullie lieve boosters geef niet op, every day is a fresh start!

Waar wacht jij nog op?

Wij willen jou ontzettend bedanken dat je de tijd hebt genomen om onze blog te lezen, jouw visie in de reacties te delen en deze plek op het internet te laten uitgroeien tot een inspiratiebron waar heel veel vrouwen hulp kunnen vinden om te leren af te slanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Duizendmaal dank!

En als je natuurlijk vriendinnen hebt waarbij onze adviezen hen verder kunnen helpen. Deel deze blog dan a.u.b.

Jouw BodieBoost coaches

Charlotte en Carlijn

Over de schrijver
  • Carlijn
    • BodieBoost Coach
  • Charlotte
    • BodieBoost Coach
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis