Dione (19) viel 7 kilo af met BodieBoost!

23 mei 2017

Dione (19) viel 7 kilo af met BodieBoost!

Char en Carlijn hier. Het is onze missie om jou te inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven en zo een gezond gewicht te bereiken. Wekelijks geven wij op de blog handvatten om ervoor te zorgen dat jij jezelf weer lekker in je vel gaat voelen. Het motiveert en inspireert enorm om te lezen hoe andere BodieBoosters dit avontuur aanpakken. Daarom delen wij vandaag het verhaal van Dione. Deze knappe dame is door middel van de BodieBoost afslankmethode 7 kilo afgeslankt. Laat je inspireren en haal extra motivatie uit haar verhaal!

Dione (19) viel 7 kilo af met BodieBoost!

“Mijn naam is Dione te Winkel en ik ben 19 jaar oud. Als klein meisje hield ik al erg veel van eten. Net zoals alle andere kinderen denk ik. Alleen had ik de pech dat ik er snel door aan kwam. In groep 8, als meisje van 12, woog ik al 62 kilo.

Op de middelbare school was ik er veel mee bezig, dan probeerde ik gezond te doen. Dit lukte vaak 3 dagen, omdat ik mezelf een beetje uithongerde. Daarna at ik weer heel veel ongezonds. Toen ik begin januari op de weegschaal stond schrok ik! Ik woog 70,2 kilo, mijn taille omtrek was 80 cm… en dat met een lengte van 1.68.

Een collega vertelde mij over BodieBoost. Ik was direct erg enthousiast. Vooral omdat ik brood mag blijven eten en toch mag blijven snoepen en wijntjes mag drinken. Ik heb het boek besteld en ben op 16 januari 2017 begonnen met BodieBoost. Ik kon bijna niet geloven dat het zou gaan werken, omdat je zoveel mag eten op een dag. Maar ik besloot me er goed aan te gaan houden.

Ik heb weer energie om dingen te ondernemen!

Nu 4 maand later ben ik 7 kilo lichter, en 10 cm smaller. Ik voel me zoveel fijner, heb energie en heb veel meer zin om dingen te ondernemen. Ik sport nu zeker 4/5 keer in de week, 3x voetballen, 1x buikspier training of touwtje springen. Daarnaast loop ik ook nog hard. Eerder vond ik hardlopen verschrikkelijk. Ik was bang om aangekeken te worden en dat mensen zouden denken: ” die stevige meid is na een paar meter al uitgeput.” Mijn vader loopt sinds een tijd ook hard, ik ben een paar keer met hem meegegaan toen ik net begonnen was met BodieBoost en ik vind het zo fijn. Ik voel me zo goed daardoor. Met voetbal merk ik goed dat ik meer conditie heb en dat ik het veel langer vol kan houden. Dat is ook een TOP gevoel. Je hoeft niet te denken dat mensen je aankijken…. en al kijken ze je wel aan; je bent goed op weg! Wees niet bang wat anderen van je vinden.

Ik ga zeker door met BodieBoost. Mijn doel is om nog 2-3 kilo af te slanken.

Ik geniet nu zoveel meer!

Ik ben blij dat ik met BodieBoost in aanraking ben gekomen! Het werkt en het is zo makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven. Ik maak elke avond na het eten een lijstje met eten voor de volgende dag. Ook al weet ik bijvoorbeeld nog niet wat mijn avondeten zal zijn. Daarvoor hou ik één portie koolhydraat, éénmaal eiwit, en éénmaal groenten voor over, zo kan ik niet de mist in gaan! Dat vind ik erg fijn, je hebt houvast. Ook kun je jezelf erg verheugen op wat je de volgende dag gaat eten. Je geniet zoveel meer van je eten en je bent blij met de kleinste dingetjes.

Het afvallen heeft tijd nodig maar daardoor val je niet snel terug, dus bodieboosters geef niet op!”

Waar wacht jij nog op?

Wij willen jou ontzettend bedanken dat je de tijd hebt genomen om onze blog te lezen, jouw visie in de reacties te delen en deze plek op het internet te laten uitgroeien tot een inspiratiebron waar heel veel vrouwen hulp kunnen vinden om te leren af te slanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Duizendmaal dank!

En als je natuurlijk vriendinnen hebt waarbij onze adviezen hen verder kunnen helpen. Deel deze blog dan a.u.b.

Ben jij benieuwd naar een BodieBoost weekmenu? Download dan gratis het BodieBoost Proefpakket via deze link. Je krijgt van ons per mail een gratis BodieBoost weekmenu en je kunt direct starten met jouw BodieBoost afslank avontuur.

Ben jij klaar om de stralende versie van jezelf te worden? Klik dan hier om direct te starten.

Bedankt voor het vertrouwen.

Jouw BodieBoost Coaches,

Charlotte Willems & Carlijn Ottens

Over de schrijver
  • Carlijn
    • BodieBoost Coach
  • Charlotte
    • BodieBoost Coach
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis