Welkom op onze nieuwe website!

6 maart 2017
Charlotte

 Welkom op onze nieuwe website!

Wie ons volgt via de BodieBoost nieuwsbrief, Facebook fanpage en Instagram was al op de hoogte gehouden van de komst van een nieuwe website. We hebben het nog lang spannend moeten houden. Want, lieve BodieBoosters het was enorm veel werk ☺ !! We gaan er niet over liegen dat er behoorlijk wat komt kijken bij het ontwikkelen van een nieuwe site. De navigatieflow moest bedacht worden, de look & feel qua kleuren, lettertype en fotografie en nog veel meer… Voor ons was het belangrijk dat jij je nog steeds thuis voelt op de site en direct herkend dat het ‘BodieBoost’ is. Een hele andere look & feel zou toch een beetje raar zijn. Over elk detail is er nagedacht samen met een professioneel team. Amy (user experience), Jardi (visual design), Chesca (brand manager & fotografie), Erwin (website ontwikkelaar), Barry (systeembeheer) en Demi (visagie) bedankt voor jullie spirit het afgelopen half jaar. We hebben met dit team veel ‘zweet’ uurtjes gespendeerd aan het creëren van een uitgebreide site waar je alles kunt vinden wat BodieBoost jou te bieden heeft.

Wat is er nieuw bij BodieBoost?

Vanuit de BodieBoost Community was er veel vraag naar meer inspiratie in recepten en naar intensievere begeleiding. Wij zijn met deze feedback aan de slag gegaan en hebben nieuwe mogelijkheden ontwikkelt! Zo ontvang jij wekelijks nieuwe recept inspiratie via Het BodieBoost Abonnement. Ook kun je een stapje verder gaan door een persoonlijke coachsessie te boeken met ons.

Wat vind je allemaal op de nieuwe BodieBoost site?

Het BodieBoost Abonnement

Nieuw is Het BodieBoost Abonnement. Je ontvangt hiermee wekelijks een gevarieerd BodieBoost weekmenu met bijbehorend boodschappenlijstje, ondersteunende video’s & afslanktips en natuurlijk de up to date BodieBoost afslankmethode en familielijsten. Klik hier om meer te lezen over Het BodieBoost Abonnement.

De online cursussen

Daarnaast kun je een van onze online ondersteunende online cursussen bestellen: ‘In 10-weken succesvol afslanken’, ‘Barst van de energie en maak je afslank dromen waar!’ en ‘Kom van eetbuien af!’. De online cursussen zijn ontwikkeld door gecertificeerde BodieBoost Coaches.

Boek een persoonlijke coachsessie

Wil jij nog een stapje verder gaan? Boek dan een coachsessie met één van ons. Wij zien jou graag stralen! Met veel liefde geven wij jou advies passend bij jouw huidige leefsituatie, op eventuele lichamelijke klachten en wat natuurlijk afgestemd is op jouw specifieke doelen. Die één op één coaching kan net dat extra steuntje in de rug zijn die je nodig hebt zodat het dit keer wél gaat lukken! Boek een sessie met ons hier (Charlotte) of hier (Carlijn).

Inspiratie

Iedere dinsdag om 6:00u zal er een blog online komen met adviezen en ervaringen van ons. Wij delen wekelijks onze kennis, passie en expertise met jou.

Gratis bonus

Download helemaal gratis onze bonus welke wij met liefde voor jou hebben samengesteld. Onder het kopje ‘Gratis bonus’ is nu ‘Het BodieBoost Proefpakket’ te vinden. Wij werken aan nog meer gratis bonussen welke binnenkort hier te vinden zijn voor jou.

Feedback

Wij hebben de website met veel liefde ontwikkeld en samengesteld. Mocht jij toch iets tegenkomen wat niet werkt, laat het ons weten.

Bedankt voor jullie vertrouwen.

Jouw BodieBoost Coaches,

Charlotte Willems & Carlijn Ottens

Over de schrijver
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis