PERSBERICHT: BodieBoost dieetboek binnen 1 week al op nummer 2 bij Selexyz donner boekhandel Rotterdam boven Joop van den Ende en Mick Jagger!

15 november 2012

Foto’s: Daphne, BodieBoosters en fan

BodieBoost, het deze week verschenen dieetboek van de hand van Charlotte Willems (26) ligt in de eerste week van verschijnen bij Selexyz donner  boekhandel Rotterdam op nummer 2! Charlotte: “Ik lig in mijn allereerste week nota bene voor op Joopie en Mick” roept zij hier wildenthousiast over, refererend naar Joop an den Ende’s de biografie en Mick Jagger’s de biografie. Het boek BodieBoost Slank en Fit in het Echte Leven dat is waar Charlotte voor staat; En ja, daar horen snoepen, een wijntje drinken en een patatje eten ook bij. Het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt voor iedereen. BodieBoost is verkrijgbaar bij de boekhandel. € 14,95

Download hier gehele perskit.

Over de schrijver
Laat een reactie achter
Reactie annuleren

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis