Maak kennis met

Charlotte

30 jaar, woont in
Type certificering
BodieBoost Coach
Interesses
Opleidingen
Gewichtsconsulente
Ik wil Charlotte als coach

Over Charlotte

Charlotte Willems is de bedenkster van de BodieBoost afslankmethode. Met als persoonlijk doel heel veel vrouwen helpen af te slanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid.

Op de Universiteit van Amsterdam heeft ze BSc Communicatiewetenschap en MSc International Business Studies gestudeerd. Charlotte heeft de BodieBoost afslankmethode tijdens haar UvA studieperiode bedacht, getest en ontwikkeld.

“Ik geloof dat als je wilt afslanken je het simpel en haalbaar moet houden. Maar het moet ook vooral heel leuk zijn. Zonder veel moeite en met veel keuze. Ik vind dat strenge ‘crash’ diëten, ingewikkelde dieetregels, calorieën bijhouden, punten tellen, pillen en shakes geen blijvende oplossingen zijn en zeker niet in het drukke bestaan dat wij vandaag de dag leiden.

De BodieBoost afslankmethode heb ik bedacht op basis van eigen ervaring. Ik heb alle diëten van de wereld geprobeerd. Helaas zonder succes. Elke maandag startte ik weer met een nieuw dieet en op vrijdag gaf ik het weer op en at dan alles wat los en vast zat. Ik was zo’n type dat gelooft dat je van bananen aankomt! Ik heb gewichtsschommelingen gekend, stond elke dag op de weegschaal en in mijn woordenboek kon je 5 woorden vinden: calorieën, gewicht, dieet, vet en light. Ik besloot mijn eigen afslankmethode te ontwikkelen. En met succes. Ik viel 7 kilo af, verloor 10 cm buikomvang en ben nu meer dan 4 jaar op stabiel gewicht. De BodieBoost afslankmethode is voor mij een geschenk uit de hemel. Ik kan me nog heel goed de dag herinneren dat ik de methode heb bedacht. Ik had de behoefte om een eetpatroon te ontwikkelen dat ik gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kon toepassen, zonder dat anderen het hoefden te merken. Zo vervelend om deze zin te horen: ‘Ben je aan de lijn?’ … Arghhh! Ik haat het als mensen dat vragen, je voelt je dan een soort geval, maar dat is met het volgen van de BodieBoost afslankmethode gelukkig voorbij.

Na het zien van de succesvolle afslankresultaten (niet alleen bij mezelf maar ook bij andere) had ik de sterke wens om mijn afslankmethode te delen met de wereld. Met BodieBoost wil ik graag heel veel vrouwen helpen af te slanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid.”

Laat mij jou helpen

  • Coach sessie via telefoon of Skype (60 min)
Ik wil Charlotte als coach

 

 

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis