Hoe werkt het?

Waarom BodieBoost?

 • 1

  Snoepen mag

  Verplicht snoepen en wijn drinken waardoor de kans op terugvallen nihil is.


 • 2

  Duidelijk

  Duidelijke voedingsgroepen waaruit gekozen kan worden. Voedingsproducten gemakkelijk met elkaar wisselen.


 • 3

  Haalbaar

  Het is bewezen dat BodieBoost haalbaarder is dan andere diëten. Je hoeft geen calorieën of punten bij te houden.


 • 4

  Goedkoop

  Speciale weekmenu constructies (goedkoop inkoopbeleid). Alles is verkrijgbaar in de supermarkt.


 • 5

  Geen jojo-effect

  Geen jojo-effect doordat het lichaam niet in spaarstand komt te staan. Gemiddeld verlies je 0,5 tot 1 kilo per week en 1 cm lichaamsomvang per week.


 • 6

  Toepasbaar in echte leven

  Je kunt gewoon lekker uit eten en op vakantie blijven gaan. Het gehele gezin kan gewoon mee eten.


Starten
BodieBoost is een levensstijl die vol te houden is!
Parel

Voor wie is BodieBoost?

De praktische insteek van de afslankmethode werkt voor BodieBoosters, omdat ze niet alleen maar bezig zijn met afslanken, maar ook met werken, sociale contacten, met vakantie gaan, internetten, terrasje pakken, hardlopen, nu.nl checken, shoppen, bellen, afspreken, gezin verzorgen, uitgaan, studeren, vergaderen, langs de HEMA gaan voor nieuwe handdoeken, Facebooken, kinderen naar school brengen, theetje doen bij de buurvrouw, lachen, Instagrammen, sporten, uit eten gaan, boodschappen doen, blokken voor examens. Kortom: het echte leven! Het geheim van de BodieBoost afslankmethode is dat het perfect past in een drukke agenda en je ondertussen je afslankdoelen bereikt. BodieBoost maakt het je makkelijk.

Wat kun je eten?

 • Groente
  Binnen de familie groente vallen alle groentes, van wortels tot prei of een sappige zoete tomaat.
 • Koolhydraten
  Binnen de familie koolhydraten valt onder andere patat en pasta. Zo kun je lekker blijven eten en zijn koolhydraten geen taboe meer.
 • Zuivel
  Binnen de familie zuivel valt onder andere melk, yoghurt en kaas. Binnen deze familie kun je kiezen wat jij het lekkerst vindt.
 • Fruit
  Binnen de familie fruit vallen alle soorten fruit van gedroogd fruit tot een gezonde appel. Er is genoeg keuze.
 • Eiwitten
  Binnen de familie eiwitten vallen een heleboel lekkere dingen voor vegetariërs en vlees liefhebbers. Er is voor iedereen iets lekkers te vinden.

Hoe werkt de BodieBoost afslankmethode?

Afslanken zonder gedoe met veel keuzevrijheid

BodieBoost is een bewezen succesvolle afslankmethode zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Makkelijk in het echte leven te volgen via abonnement, bestseller boeken, online cursussen en app. Via ons netwerk van coaches kun je deskundige hulp krijgen die jou extra kan ondersteunen tijdens jouw BodieBoost afslankjourney. Onze afslankmethode is goedgekeurd door voedingsdeskundigen. BodieBoost doet niet aan punten of calorieën tellen en ingewikkelde dieetregels. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Je bent hierdoor geen extra geld kwijt en hoeft niet te zoeken naar aparte producten.

Het is simpel, haalbaar en biedt veel keuzevrijheid. BodieBoost is eigenlijk voor iedereen die z’n normale leven wil blijven leiden en toch succesvol wil afslanken op zijn/haar manier. Het doel is om met BodieBoost een eetpatroon te ontwikkelen dat je je leven lang vol kunt houden. BodieBoost maakt het je makkelijk. Je verliest gemiddeld 0,5 tot 1 kilo en 1 cm lichaamsomvang per week.

Geen calorien tellen, wel 5x familie

BodieBoost doet niet aan punten of calorieën tellen en ingewikkelde dieetregels. De basis van BodieBoost ligt in het feit dat je uit iedere voedingsgroep (familie) per dag 2 porties consumeert. BodieBoost werkt met 5 productgroepen: koolhydraten, groenten, eiwitten, zuivel en fruit. Van elke productgroep (familie) mag je 2 porties per dag eten. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Daarnaast zijn er 12 simpele regels één daarvan is dat snoepen en alcohol drinken (elke week) mogen om het leven leuk te maken en het dieet vol te houden. You only live once!

Vrijheid & wisselen

Je krijgt de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Voedingsproducten die bij dezelfde familie (voedingsgroep) horen, kun je flexibel met elkaar wisselen. Voorbeeld: vind je een banaan niet lekker, dan kun je deze wisselen voor een appel. Vind je melk niet lekker, dan kun je dit wisselen voor yoghurt. Jij beslist en zo voel je je niet beperkt.

Patat & chocola

Duizenden mensen gingen je voor, ze vielen succesvol af en dat terwijl ze patat en chocola mochten blijven eten. Calorieën bijhouden is verleden tijd met BodieBoost, echt een hele opluchting. Met dit lifestyle dieet kun je uit eten blijven gaan, een terrasje pakken en op vakantie gaan. Alles blijven eten en drinken inclusief snoep (verplicht), alcohol & fastfood. Dit mag zolang je het in de juiste verhouding doet volgens de BodieBoost afslankformule.

Starten

Volg ons op Instagram voor de dagelijkse dosis